Poslední otázky

hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
2
Nahradit generovaný obraz s tampermonkey
Byl jsem za úkol napsat jednoduchý skript nahradit obrázky na webu. Nicméně obrazy se liší v průběhu času (Google domovskou stránku, logo se mění denně) proto, musím vysvětlit, že v kódu.

Zkoušel jsem i jiná řešení z této stránky, ale jak jsem uvedla, nemyslím si, že tyto osoby představují náhodně generovaný obraz zdroje pokaždé. Takže v podstatě bych chtěl vědět, jak nahradit jakýkoli obrázek na dané stránce s existuje pouze jeden snímek na něm.

var images = document.getElementsByTagName ("img");
var x=0 ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:02
uživatelem tala98
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
Jak správně srovnat termíny?
Jsem porovnání dvou (2) data. Jedním z nich je aktuální datum a druhý je schválený den a 6 měsíců. Snažil jsem se je porovnávat jsem stále špatně srovnání.

$appl = date('d-m-Y',strtotime($row['APPLDT'])); // VALUE = 29-05-2009
$exp = date('d-m-Y',strtotime('+6 months',strtotime($row['APPLDT']))); //VALUE = 29-11-2009

if($date_now > $exp){
echo "Date Now: ". $date_now . "<br/>";
echo "Application Date: ".$appl . "<br/>";
echo "Editable Date: ".$exp . "<br/& ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:02
uživatelem Lawrence Agulto
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
3
RE - laravel: Auto vyplnit vstup po zvolení hodnoty z rozbalovacího seznamu
Im potíže s načíst data do vstupního pole hned po uživateli vybrat z rozbalovacího seznamu. Nějaký návrh? Poslední naznačují, nefunguje.

internalaudit.blade.php

<div class="form-group">
{!! Form::label('text', 'Doc No', ['class' => 'col-lg-3 control-label']) !!}
<div class="col-lg-10">
<select name="docNo" id="docNo" class="form-control" style="width:250px">

@foreach ($soplists as $soplist)
<op ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:02
uživatelem Steven
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
4
odpočinku regulátor funguje, ale metoda ajax příspěvek vrátit chybu
Dělám metodu pošty pomocí $.ajaxnichž je tato

$(function(){

$("#postMembers").click(function(){
let member ={
firstName: "khookina",
lastName : "khooak",
age:1,
sex:"female",
duty:"undefined",
dailyJeton:2
}

$.ajax({
type: "post",
url: "http://localhost:8080/RCP2/members",
data: member,
dataType: "applicati ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:01
uživatelem Amirreza Yegane
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
3
Pandy REINDEX převede všechny hodnoty do NaN
Mám datový rámec z následujících možností:

>>> a = pd.DataFrame({'values':[random.randint(-10,10) for i in range(10)]})
>>> a
values
0 -3
1 -8
2 -2
3 3
4 8
5 6
6 -5
7 0
8 8
9 -4


A chtěli ji indexaci, takže index je zcela datum čas. Dělám, že s následujícím kódem:

>>> times = [datetime.datetime(2018,1,2,12,40,0) + datetime.timedelta(seconds=i) for i in range(10)]

>>> times

[datetime.datetime(2018, 1, 2 ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:01
uživatelem Recessive
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
10
Jak mohu vytisknout celé číslo, které není 0?
Dělá kód pro můj java třídy, program běží podle očekávání jediný problém mám, je v případě, že mezistátní je například 405, když se vytiskne vytiskne 05 označení na otázku špatně, protože tato otázka je jen hledá 5. Nějaká pomoc?

import java.util.Scanner;

highwayNumber = scnr.nextInt();

if ((highwayNumber > 999) || (highwayNumber < 1)) {
System.out.println(highwayNumber + " is not a valid interstate highway number.");
}
else if ((highwayNumber < 100) && (highwayNumber > ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:01
uživatelem Jake Bentley
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
2
Nelze vybrat kořenový uzel v Virtual Tree View
Já používám Delphi XE3 Virtual Tree View.

Moje kódy jsou níže:

type
TMyData = record
Caption: string;
end;

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
RootNode: PVirtualNode;
PData: ^TMyData;
begin
RootNode := tvItems.AddChild(nil);
PData := tvItems.GetNodeData(RootNode);
PData^.Caption := 'This is a test node';
end;

procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
begin
tvItems.NodeDataSize := SizeOf(TMyData);
end;

procedure TForm1.tvItemsGetText(Sender: TBaseVirtualTree; Node ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:00
uživatelem alancc
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
6
String deklarován ve třídě nebude prohlášen za třídu Coin
Když se snažím spustit program, řetězec v soukromém ve třídě mince to říká, že „Řetězec není uveden typ a není deklarován. Snažil jsem se dělat řetězec na veřejnosti se zdá, že téměř pracovat, ale ne úplně a já nelze otestovat program, protože z této chyby, která říká, že sideUp () je nedeklarovaný.

#include <iostream>
#include <string>
using namespace std;

//Class declaration
class Coin
{
private:
String sideUp;

public:

//Constructor
Coin()
{
int toss = rand ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:00
uživatelem Detsibli
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
4
CSS, jak zkrátit text bez elipsy (Safari)
Vím, že mohu použít

text-overflow: ellipsis;
white-space: nowrap;
overflow: hidden;


Ale já nechci mít tři tečky

Zjistil jsem, že mohu mít řetězec text-overflow, ale to nefunguje v Safari.

Zkusil jsem:

text-overflow: "";


Funguje ve Firefoxu, ale ne v Safari

Někdo pomoci? dík ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:00
uživatelem kt_at_kt
hlasů
-2
odpovědí
0
zobrazení
4
Abrir Archiv excel Desde VBA visio
Quiero šavle como hacer puedo para abrir y Cerrar un Archiv de vynikají Desde VBA visio (sin insertarlo) ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:00
uživatelem Gaston
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
Java: Převod mezi typem klíče a String
Je možné, aby se veřejný klíč, který jsem generované, převést na řetězec, zvrátit proces a použít ji jako klíč znovu?

generator = KeyPairGenerator.getInstance("RSA");
generator.initialize(2048);

KeyPair keyPair = generator.generateKeyPair();

RSAPublicKey publicKey = (RSAPublicKey) keyPair.getPublic();
RSAPrivateKey privateKey = (RSAPrivateKey) keyPair.getPrivate();


Pak převést tento řetězec:

String public = someMethod(publicKey)


a poté jej Reverzní později:

RSAPublicKey newPubli ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:00
uživatelem Dinura Seneviratne
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
4
linux příkaz Najít nefunguje přes crontabu
Jsem pomocí příkazu níže uvedených odstranit 2 dny stará data ze složky. Příkaz funguje dobře, když jsem běžet tak prostřednictvím přímo terminál, ale nefunguje prostřednictvím crontab entery.

find / backup / DWHPROD / -type f -mtime 1 -exec rm -r {} \;

Crontabl Entery

30 16 * * * najít / backup / DWHPROD / -type f -mtime 1 -exec rm r {} \; ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 07:00
uživatelem Yasir Iqbal ITS
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
11
Analyzovat laravel výjimku pomocí regex
Ten správný čas na den,
snažím analyzovat protokol laravel na výjimky (a jiné typy zpráv) pomocí JackieDo / laravel-Log-Reader , ale to je problém s získávání dat výjimkou.

Vstupní řetězec:

Argument 1 passed to App\Classes\Storage\AbstractStorage::formatBytes() must be of the type int, null given, called in /app/app/Classes/Storage/PlexStorage.php on line 152 {"exception":"[object] (Symfony\\Component\\Debug\\Exception\\FatalThrowableError(code: 0): Argument 1 passed to App\\Classes\\Storage\\AbstractSto ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:59
uživatelem Ivan Zhivolupov
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
3
WebScraping za ověřování Phone
Jsem celkem Noob pokud jde o WebScraping ale jakýkoliv pomoci chtěl bych být ocenil!

Snažím se napsat kód v jazyce Python 3.6 tak, aby splňovaly požadavek na ověření telefonního na přihlašovací stránku Driver Lyft. Pak jsem si ke svému historii řidiče a vytvořit soubor CSV ze všech mých časů, zisk, atd.

Jakýkoliv pohled, jak postupovat?

Snažil jsem se HTTPBasicAuth ale věří, že se zabývá výhradně s uživatelským jménem a ověření hesla.

from requests.auth import HTTPBasicAuth
import requests

login = 'htt ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:59
uživatelem John
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
9
Javascript export modul neočekávaný token error
Mám problém exportní modul chybu neočekávaný token, když se snažím vytvořit modul čistá javascript a importovat statické HTML používat.



const Accordion = {
items: [],
listeners: [],

init() {
const accordions = document.getElementsByClassName('accordion');

Array.from(accordions).forEach((accordion) => {
const items = accordion.getElementsByClassName('accordion-item');
Array.from(items).forEach((item) => {
const title = item.getElementsByClassName('accordion-title ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:58
uživatelem n2lose
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
Funkce C ++ sdílené knihovny Undefined reference
Když jsem se nepoužívají žádnou funkci ve sdílené knihovně, bude sestavovat v pořádku, ale když se mi to, mám nedefinovaný referenční chybu. Já také nevím, jestli způsob, jakým jsem to dělá, je dobré praxe.

Tady je můj soubor struktura

sotest
|-lib
|--hello
|---hello.cpp
|---Makefile
|-main.cpp
|-Makefile



sotest / lib / Dobrý den / hello.cpp

#include <iostream>

static void hi()
{
std::cout << "hello!\n"
}


sotest / lib / Dobrý den / Makefile (já to kopírování z většího projektu mám, js ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:58
uživatelem Mihir S Chaudhari
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
3
Načíst data z Azure EventHub pro časového okna v Scala pomocí IntelliJ
Chtěl bych vyzvednout 1 den data z Azure eventhub a použít nějakou logiku a zkopírovat do kosmu DB. Jsem schopen načítat data z eventhub ale data streaming. Musím načítat data pouze časového okna (řekněme jen na jeden den / nebo po dobu 5 hodin).

Níže je uveden kód, který jsem se snažil načíst data z Azure EventHub.

import org.apache.spark.eventhubs.{ ConnectionStringBuilder, EventHubsConf, EventPosition }
import org.apache.spark.sql.functions._
import org.apache.spark.sql.SparkSession


object FromEventH ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:58
uživatelem Antony
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
3
jak použít jarní zavazadlový prostor ke spuštění neo4j dotazů v Javě?
Strávil jsem nějaký čas snaží přijít na jaře spouštěcí neo4j v Javě. To, co chci, je něco takového

import org.neo4j.driver.v1.AuthTokens;
import org.neo4j.driver.v1.Driver;
import org.neo4j.driver.v1.GraphDatabase;
import org.neo4j.driver.v1.Record;
import org.neo4j.driver.v1.Session;
import org.neo4j.driver.v1.StatementResult;
import org.neo4j.driver.v1.Transaction;
import org.neo4j.driver.v1.Value;


public class adding {

static Driver driver;

public static void main(String args[]) throws JSONE ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:58
uživatelem tim timothy
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
6
Python - jak se dostat do protokolu obsah přidávacího
Používám hlídací pes sledovat protokol pro změny, ale nemůžu se připojit obsah z hlídacích Api Reference.Is tam jiné způsoby, jak toho dosáhnout?

from watchdog.observers import Observer
from watchdog.events import FileSystemEventHandler
import time
import os

class MyHandler(FileSystemEventHandler):
def on_modified(self, event):
if event.src_path == ".\\test.log":
# how to get append content from the log

if __name__ == "__main__":
event_handler = MyHandler()
observer = Obse ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:57
uživatelem M.r
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
3
DBUNIT JAVA zakázat FOREIGN_KEY_CHECKS pouze jeden test
Mám java projekt s jara a DBUNIT 2.5.4 Java7 chci vypnout DBUNIT šek Key pouze pro konkrétní zkoušku, kde mnoho tabulek jsou cross-reference Snažil jsem se tento kód witout úspěchu tohoto kódu Jak bych mohl zakázat contraint integritu pouze pro tuto test

@RunWith(SpringJUnit4ClassRunner.class)
@ContextConfiguration(locations = { "classpath:config/ioc/application-context-spring-test.xml" }


@RunWith(SpringJUnit4ClassRunner.class)
@ContextConfiguration(locations = { "classpath:config/ioc/application-contex ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:57
uživatelem pcouas
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
Převést pole řetězec pole objektů JSON v PostgreSQL Jsonb
Mám jsonb sloupec jako

{
"foo":{"bar" :["b","c","d"]}
}


Který chci převést všechny položky „bar“ pole do JSON s „jménem“ Klíčovým výsledkem musí být:

{
"foo":{"bar" :["name":"b","name":"c","name":"d"]}
}


Přál bych si, aby to s použitím PostgreSQL dotazů ve všech řadách mého stolu.

Zkoušel jsem různé dotazy a funkce, ale můj hlavní problém je v balení část svých řetězcích.

Tipy a pomáhá se appriciated ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:57
uživatelem Nil Null
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
Jak spojit SQL dotazy do jednoho dotazu
Nejsem obeznámen s SQL a nevědí, jak zkombinovat více dotazů do jednoho dotazu. Jak mohu spojit tyto dva dotazy do jednoho tak, že bych mohl dostat jeden výsledek v jedné tabulce?

První dotaz je přivést zpět všechny rozdílný status dokumentů a dalších oborech:


SELECT
DISTINCT a.DOC_COMP,
a.CRFNO,
a.DOC_DATE,
a.APPID,
b.REQID,
b.REQDT,
(SELECT COUNT (a.DOC_COMP) AS StatusCount Z PSCRF a)
FROM PSCRF
INNER JOIN PSCRFWF B pro. CRFNO = a.CRFNO


Druhá otázka je přivést zpět všech ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:57
uživatelem naa
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
O android bitmapové paměti
Viděl jsem kód, takže obrazy rozmazané a překvapen, jak bitmap dynamicky mění svůj vyrovnávací paměti, když jsem použil drawfunkci.

Řekněme, že je CustomeViewsubclassed z Viewa má imageViewi bitmapjako vlastnost.

public class CustomView extends View {
private View blurredView;
private Bitmap bitmapToBlur;


Je-li CustomViewinstance z kódu, to předává Image zdroji blurredViewnastavit blurredViewvlastnosti:

//MainActivity
ImageView backgoundImage = findViewById(R.id.backgroundImage);
CustomView blu ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:57
uživatelem Ptr
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
4
Změnit stav WooCommerce objednávky po uplynutí X čas
Poté, co hledal kolem sebe, jsem našel jen jeden další úzkou otázka, ale žádnou platnou odpověď.

Rád bych, aby automaticky změní stav objednávky v WooCommerce od Dokončeno na zrušený po 24 hodinách.

V ideálním případě by to bylo pouze u objednávek, které obsahují virtuální produkt taky.

Ive se snažil odpověď zde dal, ale nemohl dostat do práce:
automaticky změní stav WooCommerce objednávky po uplynutí konkrétní čas?

By předchozí odpovědi kód je třeba pravidelně spouštět v cronu nebo něčím podobným? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:57
uživatelem Mike
hlasů
1
odpovědí
0
zobrazení
5
Uživatelé a skupiny podporu Azure AD App Registrace
Rychlá otázka, pokud jde o registraci App vs podnikových aplikací, s cílem kontrolovat, kdo může přistupovat vlastní vyvinuté aplikace:


Když se člověk zaregistruje novou aplikaci v registračním listem App a vybere pouze organizační složku, Azure neumožňuje omezit tuto aplikaci do několika vybraných uživatelů a / nebo skupin v rámci tohoto nájemce; se tento přístup je to vyřešit v rámci aplikace, pomocí exponované nároky (skupiny, app role, atd). Opravit?
Když se člověk zaregistruje stejnou aplikaci pomocí ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:56
uživatelem Dominik
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
13
Jak může vystupovat z funkce int bez návratu hodnoty v C ++?
Snažil jsem se vyřešit problém včera v C ++. Problém byl slavný jeden s názvem „Fizzbuzz“. Bude to trvat řadu jako vstup. Pro každý násobek 3, tisku „Fizz“. U každého násobku 5, tisku „Buzz“. U čísel, která jsou násobky obou 3 a 5, print „FizzBuzz“ namísto číslo. Je-li číslo, které není násobky 3, 5 nebo oba to bude tisknout číslo místo.

Příklad: Když dám 5 jako vstup ukáže výstup takto: 1 2 Fizz 4 Buzz. Ale problém je tento soudce má kód šablony, jako je následující:

#include<bits/stdc++.h>
using n ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:56
uživatelem Muhammad Ariful Islam
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
9
Nemohu přistupovat RDS MySQL z jiného AWS EC2
Děkuji za kliknutí na mou otázku

Používám AWS EC2 centos7 a nainstalovat Apache Tomcat a že budu při používání tým AWS RDS

V mém počítači se systémem Windows 10 eclipce jsme udělali .war soubor pomocí pružiny a zkouší to

to se dobře fungovat

Ale to nefunguje v AWS EC2

Zkontrolovali jsme všechny skupiny zabezpečení v ECT2 a RDS.

Jsou to moje EC2 a skupiny zabezpečení RDS zabezpečení

skupina zabezpečení EC2

skupina zabezpečení RDS

a toto je můj EC2 apache serveru
http://15.164.139.39:8080/test/

Ign ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:56
uživatelem sionel
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Jak používat tlačítko pro otevření přílohu ve formuláři Access
Chci používat tlačítko pro otevření přílohu ve formuláři Access, protože soubor v dodatku je soubor obrázku, když jsem upravit ve formuláři. Attachment ukázat malé pic (PIC) zadejte popis snímku zde .I můžete použít tlačítko pro otevření přílohu ve formuláři nebo nemohou.

-Li to možné, jak to udělat? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:56
uživatelem Ploy
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
Jak přidat upload souborů ve formě?
Mám forma pracující v phpmailer. Když jsem se tlačit předloží formou zasílání nějaké informace na můj e-mail, jsem se snažil přidat přiložený soubor v této podobě, ale neúspěšně.

Tady moje forma:

<form id="contactForm" action="handler.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<div class="field-block">
<label for="name">Name:</label>
<input id="name" class="field" name="name" required type="text" placeholder="Name">
</d ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:55
uživatelem Beksultan Askarbekov
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
9
Jak připojit kruhy selektivně v D3.js
Mám následující úryvek, kde jsem se snaží připojit kruhy do bublinového grafu. Nicméně, vzhledem k povaze datového souboru, může dojít k falešné hodnoty, jako 0 nebo NaN v „ GDPperCapita “ a / nebo „ LifeExpectancy “.

Jsem si, jestli existuje způsob, jak mohu vynechat přidáním určitého kruhu v případě, že x a y souřadnic je 0.

var dots = svg.append('g')
.selectAll("dot")
.data(data)
.enter()
.append("circle")
.attr("cx", function (d) { return x(d.GDPperCapita); } )
.attr("cy", ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:55
uživatelem hgu
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Přepsání výjimce Psovodi poskytována tříd
Jsem nebyl schopen najít mnoho na to, ale taky jsem si jistý, jak hledat to, aby mé omluvy, pokud se jedná o duplikát.

V současné době mám velké množství kódu, s občasnými mySQL dotazy v celé budově. Někdy spojení mySQL (která je vytvořena na spuštění programu a zpřístupněny metod, které by jej chtěl použít, takže nová připojení není zajištěna stálá) se nezdaří, pro toho či onoho důvodu. Například, tady je výjimka, která může být zvýšen:
mysql.connector.errors.OperationalError: MySQL Connection not availab ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:55
uživatelem Josh Honig
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
6
Jak zahrnout Django zemí balíček do UserCreationForm Djangovo?
Stáhnul jsem si balíček Django-země s použitím „PIP nainstalovat Django-země“ a musím zahrnout země terénu, který je jako rozbalovacího seznamu se všemi zeměmi v mém Django projektu, který je s využitím UserCreationForm. Mám v plánu vytvořit pole země a umožňují uživatelům vybrat zemi s kódem země a dělat poli Vybrat nezaopatřené select pole v korelaci s pole telefonního čísla v mé podobě. Jediným problémem im čelí nyní je, že i stáhnout balíček zemi a nedokážu se dostat na pole země se ukázat na mé formě. ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:55
uživatelem Jackson_Stake
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
MS SQL Server s malou velikostí databází a obrovské velikosti souboru protokolu
Mám několik databází, pro některé je velikost souboru log roste více, než je obvyklé, i když jen velmi málo dat na několik tabulky přidal kolem 50 až 100 řádků za měsíc.

Při check Všiml jsem si, že databáze například v případě, že databáze 12, velikost databáze je 79MB a log soubory velikost je 833MB a více než velikost souboru protokolu týden zvýšil o téměř 100 MB, zatímco jen asi 100 až 150 záznamů Pokud se přidává do jednoho z kontaktovat tabulky pomocí webového formuláře, které mají pouze 5-6 pole.

Po ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:55
uživatelem Learning
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
11
export do CSV s dynamickým názvem souboru
Std_num='V00933418'
files = glob.glob("dataset_missing*.csv")
for f in files:
df = pd.read_csv(f, na_values = missing_values, nrows=10)
df.fillna(df.mean(), inplace=True)
print(f)
#print(df)
export_csv = df.to_csv ("F:\Result_Check\"+"V00933418"+"f.csv", index = None, header=True)
print("Next File")


Dostávám chybu při exportu. Chtěl bych uložit soubor s název souboru a ID. Laskavě mi pomohl v této ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:55
uživatelem Mariappan M
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
Dialogflow Plnění s WCF REST Post metoda nepřijímá data
Vytvořil jsem WCF službu takto:

[OperationContract]
[WebInvoke(UriTemplate = "/GetOrder", ResponseFormat = WebMessageFormat.Json, Method = "POST")]
string GetOrder(BotInterface order);


GetOrder již byl vytvořen a nyní je jen vrací řetězec, jen jsem chtěl vyzkoušet žádosti. Kdybych vyvolal záměr s plněním nakonfigurován můj místní kód jeho byl proveden ale objekt pořadí je vždy nulový. Mám-li použít request.bin dat po json existuje, a když jsem zavolat službu pomocí soapui také funguje, je ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:55
uživatelem Ray
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
ASP.NET MVC Obnovit formulář Opětovné podání se záznamem
Pozor, tohle je trochu dlouhý a složitý problém tady, takže navrhuji, aby četl a pomoz mi s tím, pouze pokud máte dobré množství času.

Za prvé, já jsem pracoval na webový projekt, kde jsem v administraci části, kde mohu zakázat, unban nebo podpořit uživatele. Tak, to je stejný pohled na 3 různých modelů součástí, jak je uvedeno:

Můj model:

public class dynamicAdminModel : NoResubmitAbstract
{
public UserSuspension userSus { get; set; }
public UserUnban userUnban { get; set; }
public PromoteUs ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:55
uživatelem JasonStones
hlasů
-1
odpovědí
0
zobrazení
9
Potřebují k odesílání dat JSON do koncového bodu s ošklivým strukturu JSON
Snažím se psát dat JSON do koncového bodu, který vyžaduje údaje, které mají být formátován přesně podle specifikací. Formát JSON je ošklivý a nezdaří, pokud data jsou zveřejněny jiným způsobem, pak popsána.

Mám všechny potřebné údaje v samostatném IEnumerableObject že musím připravit ve formátu JSON popsané níže

Zkoušel jsem různé způsob formátování dat, aby se vešly v tomto seznamu, ale myslím, že tam musí být jednodušší způsob ..

jsonConverter C # třídy nástroje mi poskytla se následující vnořené třídn ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:54
uživatelem Ali Syed
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
10
Python3 Jak spustit ping v reálném čase?
Když jsem se použít subprocess.runs capture_output=True, všiml jsem si, že výstup není v reálném čase. Jako příklad, následující skript čekat, až ping je dokončen, pak to bude zobrazovat výstup.

Nemám problém s capture_output=True

import subprocess

out = subprocess.run(['ping', '-c', '3', '127.0.0.1'], capture_output=True, text=True)
print(out.stdout)


Bylo by možné, aby se to v reálném čase s capture_output=True? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:54
uživatelem Sabrina
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
název základní adresář nelze vyhodnotit
Snažím se běžet konfigurace na pom.xml ale říká, že název základní adresář nelze vyhodnotit, také možnost spustit šedě.



Nějaké návrhy? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:53
uživatelem user1232138
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Filtr datový rámec podle data
snaží filtrovat datframe podle data

Testoval jsem

print(datetime.date.today() - datetime.timedelta(days=30))


Mám poslední den měsíce

ale když se snažím, aby v datovém filtr takhle

X_train= df[df["Date"]<datetime.date.today() - datetime.timedelta(days=30)].drop(Target, axis=1)
y_train= df[df["Date"]<datetime.date.today() - datetime.timedelta(days=30)][Target]


Mám chybu


KeyError: 'Date'


Proč a jak to opravit? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:52
uživatelem asmgx
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
Jak mohu RFID čtečka karet tag hodnota z RFID čtečky připojené k serveru pomocí ethernetového kabelu LAN v C #?
Chtěl bych číst RFID tag id z RFID čtečky připojené k serveru přes ethernetový kabel. Moje RFID čtečka IP je 192.168.18 a můj server IP je 169.254.xxx.xxx . I připojené screenshot RFID čtečka konfiguračního softwaru.

Jsem pomocí TCP pro poslech v jazyce C # pro poslech ethernet portu od čtečky RFID. Snímek obrazovky je připevněn v tomto textu odkaz.

https://drive.google.com/open?id=1S5I4Ci_5c4fetIgL083xcQZKAvgoD4yD

V závislosti na softwaru (nastavení obrazovky), jak mohu psát v C # program pro čtení dat ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:52
uživatelem Vikrant Gupta
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
23
přístup k datům z vnořené JSON
Mám objekt, který bude nahrazen strukturou odpovědí JSON později, jak je uvedeno níže, které já prochází jako rekvizity a ve složce dítěte chci map pomocí „hodnoty“ k tomu, aby data.

App.js

“data”: {
“title”: {
“text”: “”
},
“subtitle”: {
“text”: “”
},
“renderable”: [
{
“title”: {
“text”: “”
},
“sub_title”: {
“text”: “”
},
“values”: [
... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:52
uživatelem nishant
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
Udělat obraz zabírají zbytek stránky (a oříznout)
Jsem generování PDF z XSL-FO s Apache FOP. Chtěl bych, aby bylo možné formátovat obrazy tak, že zabírají zbytek prostoru na stránce. Také bych chtěl mít buď horní / dolní nebo doleva / doprava obrazu oříznutí v závislosti na tom, zda je poměr stran obrazu je příliš široký nebo příliš vysoký, aby se vešly do prostoru ve zbytku stránky. Tady je malý test I pracuji na:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

<fo:root xmlns:fo="http://www.w3.org/1999/XSL/Format">
<fo:layout-master-set&g ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:51
uživatelem Andy Iverson
hlasů
-2
odpovědí
0
zobrazení
6
Jak mohu zvýšit svou rychlost načítání svých webových stránek?
Mám webové stránky Bhojpuri filmy a písně , jsem optimalizované to otáčky stránky, ale přesto nástroj rychlost stránky Google dávat to 45 bodů, jak mohu dělat to dobře ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:51
uživatelem Bhojpuri babu
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
Jak mohu převést řádků do sloupců podmínečně v mysql? Čtenou prosím
Mám tabulku, která má data jako takový

id | customerName | Campaign questionId | answerID | caseID |
1 | john | Inbound | 1 | 2 | 1
2 | john | Inbound | 2 | 3 | 1
3 | john | Inbound | 3 | 1 | 1
4 | john | Inbound | 4 | 5 | 1
5 | john | Inbound | 5 | 4 | 1
6 | john | Outbound| 6 | 7 | 1
7 | john | Outbound| 7 | 9 | 1
8 | john ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:51
uživatelem Muhammed Sabi
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
prioritní problémy operátora - Prolog
Co je to chyba tady, tam jsou problémy, když je první parametr zabalené v závorkách, je prioritou střet s čárkou.

Nemůžu přijít na to, že máte nějaké nápady?

:-op(400, yfx, [eq]).
X*Y eq R:- number(X),number(Y),R is X*Y. % eq definition

:-2*3 eq R, writeln([2*3 eq R]).
:-(2*4) eq R, writeln([2*4 eq R]). %problems when the parameters are wrapped
:-eq(2*5,R), writeln([2*5 eq R]).
:-eq((2*6),R), writeln([2*6 eq R]). %fine here


Výstup:

[2*3 eq 6]
ERROR: c:/users/cravs/dropbox/programming/notes prolog/prol ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:51
uživatelem shuji
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
6
Snaží vybudovat uživatelské recenze místo založené
Im snaží vytvořit webové stránky založené na WordPress, aby uživatelé mohli přidat hodnocení na svých výrobcích. Proto musím 1. volba pro uživatele k vyplnění formuláře s podrobnostmi (které jsem si vybral) o produktu. 2. možnost přidávat recenze na stejný výrobek - stejně jako komentář, ale s více možnostmi.

Dobrým příkladem je pozemek „Trailspace“

ocení nějaké tipy a návrhy!

dík ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:50
uživatelem Ben154451
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
10
Jak uložit data v database.db w / o přepsání?
Snažím se uložit více dat z různých souborů do database.dbbez knihoven.

Problém je database.dbpřepsáním, když obdrží nová data z jednotlivých případů.


{ "Skóre": 12} // Pouze uloží poslední data.


A někdy, když jsem aktualizovat prohlížeč neustále data bude sloučit do podivného vzoru, jako je tento:


{ „Skóre“: 12} p "} //, že p je poslední písmeno slova z prvního stupně,‚Teplota‘.


To je, jak jsem udělal:

// client1.js
class A {
constructor(name) {
this.name = name
this.post( ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:49
uživatelem sniffingdoggo
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
10
WKWebView neběží die () na PHP
Snažím se otočím PWA do app. Zatím mám každou část pro práci s výjimkou Google Sign-in.

I používat PHP pro ověření tokenu vyslaný z Google OAuth2 a pak jej poslat přes za postMessage.

if($userinfo) { // check if the token was validated successfully
print_r($userinfo);
$_SESSION['id'] = $userinfo['sub'];
die("<script>window.opener.postMessage({sid: '".session_id()."'}, '*')</script>");
} else {
header('HTTP/1.1 401 Invalid Token');
die("Invalid token (try signing in again)");
}


Když ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:49
uživatelem Teddy Hwang
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
Jak přeskočit zápatí záznamu / přívěs při načítání souboru csv do úlu tabulku
Soubor je ve formátu CSV s čárkou

Rámec pro zažívání CSV soubor je přítomen. Hlavička ze stejného souboru je přeskočen

Df.Option ( „header“, „true“)

Ale rekord trailer ve stejném balení zapalovací nemohu vynechat to stejnou logiku

Prosím, pomozte s tímto datovým požití ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:48
uživatelem Ashwini Ram
hlasů
0
odpovědí
3
zobrazení
27
Odstraní všechny samohlásky
Im snaží napsat funkci, která odstraní všechny samohlásky z řetězce. Tím se odstraní pouze první samohlásku setkala ze svých řetězcích.

function removeVowels(str) {
return str.replace(/[aeiou]/, '')
} ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:48
uživatelem Kurt Adamson
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
6
„Jak načíst Bio2Vec?“
Byl jsem se snaží používat Bio2Vec pro lékařské slovo vkládání projektu. Stáhl jsem si „BioWordVec_PubMed_MIMICIII_d200.bin“ z webu Jsem však nepodařilo načíst. Jedná se o chybové hlášení „neplatný doslovný pro int () s podstavcem 10:‚º \ x16O /‘“. Chápu, že tam je nějaký neplatný znak v souboru bin kvůli které nejsem schopen nahrát to. Nicméně, nejsem si jistý, jak to napravit.

Nejsem schopen otevřít soubor bin a upravovat cokoli. Může někdo pomoci ???

To je kód, který jsem pomocí

Model = KeyedVectors. ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:47
uživatelem Kathiravan Saimoorthy
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
11
Jsou objekty / tříd v jazyce C # dosud vytvořil, a to i v případě, že ověření dat v jediném setra není spokojen?
Věřím, že jsem přišel na řádné provádění regulátorů, ale já jsem zmatená o tomto poněkud primitivní otázku.


Vytvořit nové instance třídy, s proměnných x a y.
X-seřizovač předává ověření dat, jakož i sady x.
Nicméně, y proměnnou seřizovač nepřechází její ověření dat podmínky, y není nastaven, a hází chybu výjimka zpět do hlavního programu (přijímaného bloku try / catch, když mám toto právo).


Ale objekt je stále vytvořena? Jen s nedefinovanou hodnotou y? V polovině-narozený, zmrzačené stavu? Nebo objekt ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:47
uživatelem Fruckubus Crunt
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
10
NameError: name 'read_image' není definován
Chci otestovat svou image klasifikačního modelu s obrazem. Ale já se trochu chyba:

-> path = 'E: / My Work Elements / Předdiplomní / Trash Klasifikace / Trash New Code / test / karton / cardboard42.jpg' test_single_image (path) TraceBack (poslední hovor poslední):

File "<ipython-input-15-4a6021aada0c>", line 2, in <module>
test_single_image(path)

File "<ipython-input-14-1654f8f7a46b>", line 3, in test_single_image
images = read_image(path)

NameError: ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:47
uživatelem Shahinur Shakib
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
10
Show mapbox pomocí python
Snažil jsem se dostat mapbox běh na mé .py ale git dokumentace výstav

[ERRNO 2] Žádný takový soubor nebo adresář: 'mapboxgl / init .py'

nějaké nápady, prosím. ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:46
uživatelem Valentine Maquin Osakwe
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Jak vytvořit v-seznamu změnit styl-dlaždice na visu a výstavním posuvníku s vuejs / vuetify?
Snažím se naučit vuejs pomocí vuetify.

Sledoval jsem první příklad této dokumentace k vytvoření seznamu s prvky I dostávají z nadřazené složky.

Ale výsledek není funkční a seznam vypadá takto
seznam vypadá následovně

<template>
<v-card mx-auto height="400" width="520" wrap>
<v-list id="list" dense max-height="400" v-model="item">
<v-list-item-group v-model="model">

<v-list-item v-for="link in links" :key="link.index" >

... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:46
uživatelem Dalai Ribeiro
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
17
Swift kódovatelné dynamické klíče pro jedinou entitu
My JSON:

"Filters": [
{ "filter": "View by",
"products": [
{ "id": 1,
"views": 56700
},
{"id": 2,
"views": 60000
}
]
},
{ "filter": "Ordered by",
"products": [
{ "id": 1,
"orders": 5600
},
{ "id": 2,
"orders": 4300
}
]
}
]


Od této chvíle se doplňuje struktura pracuje pro mě, ale ne snadno použitelný

struct Filter: Codable {
let filter: String
let p ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:46
uživatelem a-n-i-k-e-t
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
Joomla - Jak přesměrovat všechny výjimky / chybu na 404 stránku nebo zpět do domovské stránky
Já jsem v současné době pomocí Joomla a máme malou chybu zabezpečení v našem URI. V současné době se zobrazí výjimka / chyba přímo uživateli, jako je takto: „Máte chybu ve vaší SQL syntax ....“ atd, což považuji za riziko SQL injection.

Jak bych prostě jít dopředu a nutí všechny výjimky / chyby přesměrovat na domovskou stránku? Tato chyba se může stát pouze tehdy, pokud někdo přímo manipuluje s URI a nikoli prostřednictvím kliknutí na stránku.

Pokud to pomůže, Věřím, že tento problém je způsoben součást u ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:45
uživatelem butter
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Použití iterátor pro krájení pole
Díval jsem se na tento kód v jazyce Python, že potřebuji nějaké vysvětlení s:

arr = [0,0,0,0,1,2,3,4,5]
arr = arr[next((i for i, x in enumerate(arr) if x != 0), len(arr)):]


Tento kód by odstranil počáteční nuly z pole, snažím se pochopit, jak to funguje. Chápu, že jsme vytvořili iterátor, který by iteraci přes všechny prvky ARR ale hodnota 0, a další bude opakovat až do délky pole (ne včetně).

Ale jak jsou tyto indexy vráceny vedle, dohromady tvoří pole? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:45
uživatelem Mowgli
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
9
Zpracování výjimek pro chybějící uzel v XML
Mám soubor XML, podobně jako v následujícím

<?xml version="1.0"?>
<MainClass xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
<Items>
<Settings xsi:type="FileModel">
<Name>FileOne</Name>
<IsActive>true</IsActive>
<IsHidden>false</IsHidden>
</Settings>
<Settings xsi:type="FileModel">
<Name>FileTwo</Name>
<IsActive>true</Is ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:45
uživatelem devz
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
kde je příkaz dokař spuštění ve Visual Studiu
Vytvořil jsem jednoduchý asp.net základní webové aplikace s podporou Docker a VS automaticky vytvořil dockerfile se ENTRYPOINTa když jsem spustit pomocí VS funguje správně. ale tam, kde je docker runpříkaz ve Visual studiu? a když jsem se vytvořit docker.composeto funguje správně, ale kde je docker-compose uppříkaz v VS? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:44
uživatelem Hulk
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
13
Jak volat funkce zdědil Class ve třídě podle šablony
Pokud třída dědí více tříd pomocí stejné funkce, jak to volání funkce každého zdědil třída bez konkrétního ručně každou třídu?

Příklad kód jak je uvedeno níže:

#include <cstdio>

class Interface1
{
public:
virtual ~Interface1() = default;
void foo()
{
printf("%s\n", __PRETTY_FUNCTION__);
}
};

class Interface2
{
public:
virtual ~Interface2() = default;
void foo()
{
printf("%s\n", __PRETTY_FUNCTION__);
}
};

class ObjectWithoutTemplate : public Inte ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:44
uživatelem Mine
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
13
Jak vytvořit proces, který je od správce úloh, pomocí Windows API?
Chci vytvořit proces, který by měl být skryt od vedoucích úloh. To by nemělo být provedeno zápis do paměti jiný proces, spíše by měl být nezávislý proces. Musím použít Windows API, a budu psát kód v jazyce C ++ s největší pravděpodobností. ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:43
uživatelem Tanzil Hassan
hlasů
-1
odpovědí
0
zobrazení
14
Jaký je rozdíl mezi df.iloc [0] a df.iloc [: 1]
Když učím Pandy, zjistil jsem, že jsou různé typy, mohl někdo pomoci vysvětlit? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:43
uživatelem crazybean
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
14
Udržovat skladování v poli, dokud se vstup od uživatele bez znalosti počtu prvků na první pohled?
Já tvořím v poli, aniž by věděl, počet prvků a namísto požadavku řadu prvků z užívání chci udržet na skladování, dokud uživatel přestane dávat více vstupů. Jak to udělat, že v Javě? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:43
uživatelem Menlam Choden
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
13
Proto metody tabulka pohled delegáta nedostanou jmenuje?
Zjistil jsem, že moje aplikace postavená v Release konfigurace má někdy významné: tableView:heightForRowAt:metoda delegáta nedostane volal.

Tento problém se vztahuje k sestavení, u některých se buduje, vždycky jsem problém reprodukovat, a pro některé jiné staví, mohu nikdy reprodukovat.

Je-li problém se stane, vidím, že řádky v mém Tableview získat všechny 44 Pokud výšku, a zlomový bod, který jsem učinil v tableView:heightForRowAt:metodě nikdy volán.



V mém kódu jsem se snažil použít polymorfismus s cíl ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:43
uživatelem jxw1102
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
9
Neshoda typu protože LHS odkazuje vendored verze PKG v jiném pkg dep
Snaží se postavit argoproj/argo@release-2.3 pomocí Nix jsem dostat na následující chybu sestavení:

go/src/github.com/argoproj/argo/workflow/artifacts/hdfs/util.go:21:26:
cannot use krbClient
(type *"gopkg.in/jcmturner/gokrb5.v5/client".Client) as type
*"github.com/colinmarc/hdfs/vendor/gopkg.in/jcmturner/gokrb5.v5/client".Client
in assignment


Nejsem velmi dobře obeznámeni s dep, takže jsem hledal vhled do proč LHS Zdá se, že odkazovat na gokrb5.v5balíček, který je vendored do colinmarc/hdfs. ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:42
uživatelem thundergolfer
hlasů
1
odpovědí
0
zobrazení
9
Jak vyřešit „registrována jako‚asynchronní rozsahem‘životního stylu, ale instance je požadován mimo kontext aktivní (asynchronní rozsahem působnosti)“
Já používám TopShelf, křemen a SimpleInjector. Tak jsem se udržet s tato výjimka, jsem se snažil dělat hybrid, ale skončil s

„Je registrován jako‚hybridní asynchronních rozsahem / webový požadavek‘životního stylu, ale instance je požadován mimo kontext aktivní (hybridní / webový požadavek asynchronní rozsahem působnosti)“

Když jsem se nepoužívají simpleinjector a jednoduše volat třídu, aniž by procházely rozhraní v konstruktoru, volá metodu start, ale když mám používat simpleinjector to nevyvolá zadaný Fo ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:42
uživatelem steffiereggie
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
wxPython parametr combobox hodnota není nastavení počáteční hodnoty správně
Píšu skript s kódem níže, a to nefunguje, protože nastavení valueparametru měli nastavit počáteční hodnotu na combobox, as kódem a fotografií stavu. Má někdo řešení pro tento?

self.algorithms = {...}
self.algorithm = wx.ComboBox(self.pnl, value='--Select--', choices=list(self.algorithms.keys()),
style=wx.CB_READONLY)
self.algorithm.SetPosition((50, 80)) ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:42
uživatelem Google
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
9
ImageMatrixTouchHandler problém rotace po kliknutí na obrázek
Já používám ImageMatrixTouchHandler zvládnout zoomování a kliknutím na obrázek.

Příklad použití ( obrázek v plném rozsahu )


problém


Image klepnutí
Otočení displeje
Obraz vykreslit na nesprávné pozici

žádný problém


no kliknutí na obrázek
Otočení displeje
vykreslování obrazu je v pořádku



To je to, co to vypadá jako v prvním případě užití (na výšku -> Na šířku)

Jak můžete vidět obraz jde doleva.



A toto je kód zvládnout ten zoom a klikněte. Zoom, je funkční.

public class ChatImageClickCallbac ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:42
uživatelem O.Chounry
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Převést YUV420 k BGR bez použití videoconvert v GStreamer
Já používám GSteamer a chci převést do formátu i420 BGR. Potrubí:

gst-launch-1.0 filesrc location= ./Big_Buck_Bunny_1080_10s_1MB.mp4 ! qtdemux ! h264parse ! avdec_h264 ! fakesink

Nechci používat videoconvert plugin, protože to vyžaduje mnoho CPU vytížení. Viděl jsem, že avdec_h264 pluginy má podporovat formát BGR a snažil jsem se, aby si vybral formát BGR ale výstup vždy dát formátu I420 ( "avdec_h264! Video / x-raw, format = BGR!").

Snažil jsem se házet do formátu BGR ve zdrojovém kódu ( GST-libav / ext ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:41
uživatelem AnD Max
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
12
Jak dát rychlý sestavit základní matematiku v rozumném čase
func molasses(x:Double) -> Double {
return 1 - abs(x * 6 - floor(x * 3) * 2 - 1)
}


Tento výraz má více než 10 sekund ke kompilaci v Xcode 11. Proč to trvalo tak dlouho? To je jen jeden řádek ve větším algoritmu. Jak zařídit, aby to rychleji, aniž by byla nepřehledná kód? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:41
uživatelem drawnonward
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
15
Jak najít podřetězce v řetězci v jazyce Python, bez použití jakékoliv jiné než lst [Index] a len (LST) metody seznam?
Snažím se napsat funkci python SEARCH_STRING (String), kde musím vrátit, pokud se objeví vstupní řetězec v globální proměnné seznam řetězců. Globální proměnná seznam řetězců je typ Seznam Abstract dat, takže je není možné použít jen ‚in‘ nebo ‚najít‘. Jak mohu udělat jen pomocí indexování a len? (Počítání zahrnuje podřetězců). ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:41
uživatelem sammy
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
Získat seznam uživatelských příběhů, začátek a konec sprintu z HP Agile Manager (AGM)
Je tam klient API k dispozici jako Alm-REST API pro ALM, AGM-REST API pro HP Agile Manager (AGM)?

Pokud ano, prosím podělte odkaz nebo další podrobnosti o nástroji pro integraci s aplikací Java.

Níže jsou vlastnosti očekávám od API:


Získat seznam uživatelských příběhů pro danou šarží / sprintu,
začátek a konec daného sprintu ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:41
uživatelem Rembo
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
4
RenderTargetBitmap Obrázek je Damage
I používat tento kód k zachycení obrazu ve svém plátně, ale můj Obrázek je škoda.

RenderTargetBitmap renderTargetBitmap = new RenderTargetBitmap();
await renderTargetBitmap.RenderAsync(frameimage, (int)frameimage.ActualWidth, (int)frameimage.ActualHeight);
StorageFile file = await KnownFolders.CameraRoll.CreateFileAsync("capture" + DateTime.Now.ToString("MM-dd-yyyy h.mm.ss.fff tt") + ".jpg", CreationCollisionOption.GenerateUniqueName);
storageFile = file;
... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:40
uživatelem Blacklower
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
5
Jenkins dynamický paramater
Mám parametrizovaný projekt s jedním Param1 Volba parametrů a pravidelně String Parametr Param2 (to vyžaduje lidský vstup jako změny hodnot pravidelně) s výchozí hodnotou. Chtěl bych vědět, jak dynamicky měnit výchozí hodnotu Param2 dle výběru Param1?

můj scénář param 1 - výběr - 1. automatická 2. image tag 1 3. značka obrázku 2 4. jak pokud někdo vybrat 1. by mělo začít práci bez zbytečných vstupů, pokud někdo vybrat 2. Jenkins by se jim ukázat parametr řetězec s žádostí o vstup pro imagetag 1, pokud někd ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:39
uživatelem user9488542
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
9
Chyba: python .py se neprovádí místo Je to vytvořením souboru s příponou EXE
Napsal jsem program a když jsem běžet můj program .py místo Je to vygenerovat soubor s příponou EXE, automatické a mám mnoho souborů (.py) Žádný z nich podnožka. když kliknu na spuštění programu Je to vytvořit EXE soubor. Nevím, co se děje v mém pc, také jsem si všiml jedné věci, že někdy mám několik souborů vymazat automaticky.

Prosím, pomozte mi přijít na to.

viz problém

To je můj GUI-unsplash-img.pysoubor

from tkinter import *
import requests
import os, pprint
from time import sleep
from threading im ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:39
uživatelem Rohit Dalal
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Problém s podmíněného příkazu pozorující zaškrtnutí v TableView
Mám tabulku, která se dívá na data JSON a prezentuje ji v Tableview. Když uživatel vybere řádek, objeví se zaškrtnutí, při stisknutí tlačítka bych chtěl prezentovat výstrahu v případě, že celá tabulka nemá zaškrtnutí nebo dělatprint("Some Rows are Selected")

Zkoušel jsem následující, ale to prostě vždy zobrazí upozornění v případě, že značka je v tabulce, nebo ne:

guard let selectedIndexPaths = tableView.indexPathsForSelectedRows, !selectedIndexPaths.isEmpty else {
//Show Alert here...
... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:39
uživatelem Brad Slen
hlasů
0
odpovědí
2
zobrazení
42
Jak změnit data z null na 0?
Moje údaje z db je null. Jsem rozdělil tato data s jinými daty 1 s hodnotou 0 a výsledek do NaN.

$(".js-view-project-year").text(mathRound(response.data.importPhase.allError.allError / response.data.importPhase.countError.countError));


Chci změnit data od 0 do NaN ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:39
uživatelem ManhCuong
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
6
Ukazující Win32 EnhMetaFile na .Net PictureBox
Chci ukázat EnhMetaFile vytvořené v C ++ na .NET aplikace. Už se to podařilo, ale nejsem spokojen s kvalitou obrazu zobrazeném na PictureBox do aplikace .NET a chcete vědět, zda Je to možné, aby s tím něco udělat.

Jedná se o C ++ kódu jsem použil pro testování, aby se EnhMetaFile:

HENHMETAFILE Draw_MetaFile(int w0, int h0)
{
const INT prop = 40;
RECT rc = { 0, 0, prop *w0, prop*h0 };

HDC hdc = CreateEnhMetaFile(NULL, NULL, &rc, NULL);

SetViewportOrgEx(hdc, 1, 1, nullptr); //GDI+
... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:38
uživatelem ChrCury78
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Juxtapose plugin problém na boostrap modal, náhled je příliš malá
Já používám tento plugin juxtapose náhledu před a po obrazu.

** Zde je skutečný výsledek renderování stránek. (Očekávaný výsledek) **


Tady je problém dávat je na modální. (Náhled příliš malé)


Snažil jsem se manipulovat CSS, ale těžké se dostat očekávaný výsledek (což náhled se vejde modálního je výška & šířku)

Jak to opravit? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:38
uživatelem aldrien.h
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
4
org.thymeleaf.exceptions.TemplateInputException: Chyba řešení šablony „Chyba“
při pokusu o přihlášení moje webové stránky je chyba 505 na myweb a IDE vidím tato chybová org.thymeleaf.exceptions.TemplateInputException: Chyba řešení šablony „Chyba“ v mé konzoli .............. .................................................. ..........................................

org.thymeleaf.exceptions.TemplateInputException: Error resolving template "error", template might not exist or might not be accessible by any of the configured Template Resolvers


MyErrorController



package com.gpch.h ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:37
uživatelem PEEMAPOD NEAMKUR
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
12
Refresh Token je aktualizován z poštovního doručovatele, ale ne z Vue SPA
Můj přístup k tokenu trvá po dobu jedné minuty. Když to vyprší, zasáhl jsem /refreshkoncový bod obnovení token. Všechno bylo správně funguje dodnes. Byla jsem nové známky pokaždé tokenu vypršela. Ale od dnešního rána nefunguje to už ne. Klasický „It-to-pracovní včera“ situace. Tak tady je můj set up:

Mám metodu nazvanou setInterceptor()podle mého Authtřídy, která definuje interceptor odezvy:

setInterceptor() {
this.axios.interceptors.response.use(function (config) {
return config;
}, error ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:37
uživatelem Eisenheim
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
11
Existuje způsob, jak přeskočit dvoufázové ověření při spuštění testu automatizace v režimu chrom bezhlavé pomocí ovladače selenum v javascriptu
Snažím se spustit test automatizované integrační pro rozhraní REST API v režimu chrom bezhlavého použití selenu webový ovladač, strojopisem. Nemohu vynechat krok dvoufaktorovou autentizaci během chrom přihlášení.


To je kód, který jsem použil pro běh v bezhlavé režimu:


const options = new chrome.Options();
options.addArguments('--headless');
driver = new webdriver.Builder()
.forBrowser('chrome')
.withCapabilities(webdriver.Capabilities.chrome())
.setChromeOptions(options)
.build();
await driver.wait(un ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:36
uživatelem Tameem Ansari
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
12
AssertEqual na zakázku python objekty přepsáním __eq__ a __hash__
Píšu své vlastní testovací případy pro LeetCode otázku v python3 . Snažím se assertEqual()na dvou TreeNodeobjektů.

class TreeNode:
def __init__(self, x):
self.val = x
self.left = None
self.right = None

def __eq__(self, other):
return self.__dict__ == other.__dict__


__eq__()Je přepsána tak, aby v případě, že TreeNode mají stejné vlastnosti, považuji je za rovnocenné.

testovací případy

Mám 2 testovací případy, že test 2 odlišné funkce jsem napsal k vyřešení problé ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:36
uživatelem Leo Kim
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
Kopírování vybrané soubory do jiného adresáře
Mám následující příkaz, který vrací soubory, které jsou upraveny v ten den.

for /F "tokens=2" %i in ('date /t') do dir /T:C | findstr /C:%i /B


Potřeboval bych vědět, jak kopírovat tyto vybraný soubor z aktuálního adresáře do nového adresáře? Může to být dosaženo pomocí příkazu copy?

copy for /F "tokens=2" %i in ('date /t') do dir /T:C | findstr /C:%i /B "D:Test\"


Žádné chyby a skript nebude fungovat. ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:36
uživatelem Charles
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
Office.context.mailbox.item.body.setSelectedDataAsync výjimka
Když říkám Office.context.mailbox.item.body.setSelectedDataAsyncvyvolá chybu.

Když jsem se otevřít nový e-mail na OWA a vložte text z Add-in volá Office.context.mailbox.item.body.setSelectedDataAsyncto funguje, pak změním typ e-mailu z HTML na text a zkuste vložit text je příliš v pořádku, ale když jsem přepnout zpět do HTML a pokusu o vložení textu, který vyvolá:

Uncaught (v slibu) TypeError: Nelze přečíst vlastnost 'cloneContents' null .

Kdybych klikněte na těle e-mailu funguje to v pohodě.

Na Microso ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:35
uživatelem FBV
hlasů
-2
odpovědí
4
zobrazení
37
Centrum prvky na 33.3333% na stránce
Mám prvky, které jsou plovoucí vlevo a mají šířku 33.33333% jsem usilovně snaží dostat tyto prvky na střed stránky, přesto chci text uvnitř elementů na text-align: left, ale nemám ponětí, jak do centra tyto položky na stránce:



ul.home-product-list {}

.home-product-list li {
float: left;
width: 33.33333%;
}
<ul class="home-product-list">
<li>Item</li>
<li>Item</li>
<li>Item</li>
<li>Item</li>
<li>Item</li>
<li>Item< ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:35
uživatelem user979331
hlasů
-2
odpovědí
0
zobrazení
13
Jak zobrazit wifi hesla?
Jsem připojen k síti Wi-Fi pomocí WPS tlačítkem na svém zařízení se systémem Android.

Nemám oprávnění uživatele root na svém přístroji.

Chci vědět, wifi password.So že mohu připojit další zařízení. ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:35
uživatelem Sajjad Hossan Shimanto
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
6
Jak implementovat možnost sessionInitStatement v Spark2.1 nebo 2.2 sparksql
V spark2.3 verzi nebo vyšší, tam je volitelná sessionInitStatement na podporu nastavení oracle formátu času a další funkce ( https://spark.apache.org/docs/2.3.0/sql-programming-guide.html # JDBC k ostatním-databází ), ale to není podporován ve verzi 2.2 nebo nižší. Existuje nějaký jiný způsob, jak podpořit tuto možnost, než upgrade?

Já používám následující kód dotaz na data Oracle, které mohou být provedeny za normálních okolností ve verzi 2.3.0, ale v bodu 2.2.1 já jsem vyzván k hlásit následující chybě:
... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:35
uživatelem MuZhouli
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
Vue.js - import externí vue komponent
Situace

I použít vue-cli nástroj stavět svůj projekt.

V nějakého důvodu, i třeba dynamické import vue složky jako () => import(`/compiled/component/${var}.js`)z místních, který generují systémem v běhu nebo vytvářet pomocí vue-CLI-servis .

Je to možné?

Mám zkusit mnohokrát, ale nikdy nebude fungovat. dávku there import / export rozhraní liší? ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:35
uživatelem 王仁宏
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
8
RemoteDriver NoSuchElementException
Já používám RemoteDriverpro připojení k Chrome na mém android mobil (OnePlus 6). Verze Chrome na mém mobilním telefonu je 72.

Jsem schopen správně spustit aplikaci Chrome a bylo naloženo, ale nejsem schopen najít prvek na něm, konkrétně zcela vpravo na další tlačítko na horní části. (Také se mi to nepodaří najít jiné prvky)

To je kód, který jsem pomocí:

WebDriverWait(self.driver, 10).until(EC.presence_of_elment_located((By.ID, "com.android.chrome:id/menu_button"))).click()


což mi dává TimeOutException. ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:34
uživatelem Seaky Luo
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
10
Kolísání: Nerealizovaná manipulace chybí statický cíl
Používám svůj první projekt třepetání
Vytvořil jsem ukázkový projekt a byl jsem schopen spustit aplikaci v simulátoru


I upravili soubor main.dart

main.dart

import 'package:flutter/material.dart';

void main() => runApp(MaterialApp(home: Text('Hello World')));


Teď jsem dostat chybu: ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:34
uživatelem Devrath
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
10
Mám problém s přesměrováním na mém php souboru
Mám php souboru generat odkaz na video
https://tv3lpc.gq/tv3lpc/staple/ost.php?quality=low&num=0
můžu běžet extrahované odkaz přímo na VLC, ale když jsem dal odkaz uvnitř souboru PHP do přesměrování to nefunguje snažil jsem se přidat uživatelský agent VLC / 2.2.8 LibVLC / 2.2.8 Ale nefunguje

$url = file_get_contents('https://tv3lpc.gq/tv3lpc/staple/ost.php?quality=low&num=0');
$ch3 = curl_init();
curl_setopt($ch3, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt($ch3, CURLOPT_HEADER, true);
curl_setopt($ch3, CUR ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:34
uživatelem amr selim
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
6
I can not get funkci Math.max vrátit platné číslo pouze #NUM
Nemůžu přijít na to, jak se dostat tento kód vrátit nejvyšší číslo a není chyba prvních 8 buněk v prvním sloupci jsou všechny pozitivní celá čísla, ale číslo právě vrátí chybu # NUM.

to je jen základní kód, ale já se snažil zjednodušit můj problém přijít na sebe a stejný problém

}

function myFunction() {
var main = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet();
var sheet = main.getActiveSheet();
var numbers = sheet.getRange(1, 1, 8).getValues();
var high = Math.max(numbers.);
Logger.log(high);


} ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:34
uživatelem Shawn Anderson
hlasů
0
odpovědí
5
zobrazení
31
délka vlastnost pole nepracuje správně v pro smyčce
Nechápu, v čem je problém tady, když jsem dal array.lengthdovnitř smyčky to dává špatnou délku.




let x = 'w3resource'
let y = x.split('');
let output = [];

// let len = y.length;
for(let i = 0; i < y.length; i++){
let z = y.pop();
output.push(z);
}

let alfa = output.join('');

console.log(alfa);





Teď, když jsem dal to mimo to funguje správně.




let x = 'w3resource'
let y = x.split('');
let output = [];

let len = y.length;
for(let i = 0; i < len; i++){
let z = y.pop();
output.p ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:33
uživatelem Ankit kumar
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
21
Data neobjevil
Mám vytvořit nějaký kód o ceně zlata, ale data neobjeví ani po kompilaci.

Zde je html část (ne všechny) a javascript sekce. Nemám tušení, proč to nefunguje, protože jsem začátečník v javascriptu.

<div id="content">
<div class="wat-bg">
<div class="wat-order">
<div class="wat-name">
<p class="wat-link1">Gold 999.9 (24K)</p>
<p class="wat-link">Gold bar, Dinar, Coin 99.9%</p>
</div>
<div class="w ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:33
uživatelem Eskay
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Jupyter Notebook magic% matplotlib inline nefunguje po přidání os
Já vizualizaci některá data s Python matplotlib a Seaborn. Tak jako vždy jsem dal %matplotlib inlinena prvním řádku.

Ale poté, co jsem vytvořit os pomocí add_axesmetody v jedné buňce. Když jsem vykreslit čáry spiknutí za použití seaborn.lineplotmetody v nové buňky, ale pouze vrátí řetězec, který tuším je postavena-in __str__: <matplotlib.axes._axes.Axes at 0x11e8aff10>, ale ne grafu je vynesena.

Napadá vás, co se děje? Veškeré návrhy budou velmi ocenil! ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:33
uživatelem Yinghui Cai
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Jak analyzovat zdroje SVG do Reagovat uzel?
Neptám se, jak vložit SVG souboru nebo obrazu ve Reagovat. Musím funkci po podpisu typu:

(source: string) => React.ReactNode


Tato funkce parse SVG zdrojového řetězce a vrátí reagovat uzel. Opravdu potřebuji to proto, že jsem manipulaci výstup Graphviz. A protože chci manipulovat Výsledná Reagovat uzel, dangerouslySetInnerHtmlnemůže splnit mé požadavky.

Samozřejmě, mohu analyzovat zdroje SVG tak, aby SVGElementtím, DOMParsera pak přeložit nativní SVGElementuzly do ReactElement. Ale to stojí čas. Zajím ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:32
uživatelem Cheng Luyu
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
7
Jak nastavit typ souboru MIME pro Intent.ACTION_OPEN_DOCUMENT správně?
Když se pokusím otevřít soubor

startActivityForResult(Intent(Intent.ACTION_OPEN_DOCUMENT).apply {
addCategory(Intent.CATEGORY_OPENABLE)
type = "application/json"
}, 0)


Chooser uvádí soubory všech typů namísto pouhých .jsonsouborů. A co stojí za to, všechny soubory jsou zašedlá, nemohu vybrat jakýkoli.

Nicméně, když změním application/jsonse */*, že soubory nejsou zašedlá a já je možné otevřít.

Se ACTION_GET_CONTENTnamísto ACTION_OPEN_DOCUMENTchování je stejný.

Proč ne typ nastavení práce, jak ... ►►►
Položena 23/09/2019 v 06:32
uživatelem user1785730

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more